Skip to main content

Hvordan en gastrisk ballon kan hjælpe dig med din vægttabsrejse

Maveballonen er blevet en af ​​de bedste måder at tabe sig uden at skulle gennemgå nogen form for operation. Mange mennesker er begyndt at stole på disse metoder, da det redder dem fra besværet med at få operation, som normalt har adskillige bivirkninger forbundet med det.

En gastrisk ballon er dybest set en type vægttab-behandling, der er ikke-kirurgisk og kan hjælpe patienterne med deres vægttab behandling. Når du gennemgår behandlingen, skaber det en følelse af fylde i din mave, og du bliver fuld selv med små måltider. Da du ikke føler dig sulten, forsvinder vanen med overstadig spisning.

Hvad er proceduren for gastrisk ballonbehandling?
Behandlingen involverer indsættelse af en silikone ballon i din mave, hvilket skaber en følelse af opfyldelse, når ballonen delvist fylder maven. Det betyder, at du ikke behøver at spise igen og igen for at holde dig fuld.

Selvom det måske lyder for kompliceret, er proceduren ret nem og kræver kun et siddende. Silikonballonen tømmes først ud og derefter indsættes i din mave gennem munden og spiserøret.

For at gøre dette bruger lægen et tyndt og fleksibelt rør, der er fastgjort til et lille kamera i den ene ende. Kameraet giver retningen til lægen, så røret ikke skader spiserøret. Nu kan proceduren virke lidt behagelig, den er fuldstændig smertefri. Og hvis du stadig er bekymret for smerter, skal du huske, at du får et mildt beroligende middel inden selve behandlingen.

Det kan tage overalt mellem 15-20 minutter, før proceduren er afsluttet, og du har lov til at gå hjem samme dag af selve behandlingen. Der er flere slags gastriske balloner, men Medsil ballon er den mest populære type blandt alle. Det ordineres af flertallet af udøvere.

Er gastrisk kugle en permanent metode?
Nå, svaret er nej! En gastrisk kugle skal fjernes efter seks måneders behandling, da det kun er en midlertidig løsning. Husk, at det hjælper dig gennem din vægttab rejse ved at holde dig fuld hele tiden. Du er stadig nødt til at træne i gymnastiksalen for at miste fedt.

Comments